İZMİR / BUCA - Hüseyin Avni Ateşoğlu Ortaokulu

Hüseyin Avni Ateşoğlu Ortaokulu

İnönü Mahallesi 677 Sokak No28/6 Buca/İZMİR
Vizyon
Öğretmen, öğrenci ve veliler olarak sürekli öğrenme heyecanı taşıyan, başarıyı artırmak için devamlı olarak kendini yenileyen; kendini ve toplumu sürekli geliştiren bir çalışma topluluğu olmak.
Misyon
Hüseyin Avni Ateşoğlu İlköğretim Okulu çalışanları; Atatürk İlke ve İnkılâplarına, Türk Milletini yücelten milli ve manevi değerlere bağlı, hukuka ve insan haklarına saygılı, duygusal olarak dengeli, yaratıcı düşünceye sahip, bilimsel, akılcı, mantıklı düşünme becerisine sahip, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğunun bilincinde olarak teknolojiden yararlanan bireyler yetiştirmeyi amaç edinmiş bir ekiptir.
Öğretim Şekli :İKİLİ
Doğalgaz kombi
Ulaşım
OKULUMUZA 163 VE 73 NUMARALI ESHOT OTOBÜSLERİ İLE VE BUCA-YEŞİLYURT, BUCA-BORNOVA, EDİZ GÖKSU IŞIKKENT DOLMUŞLARI İLE GELİNEBİLMEKTEDİR.İZBAN TREN İSTASYONU İSE 1 KM UZAKLIKTADIR.
OKULUMUZ İL MERKEZİNE 5 KM, İLÇE MERKEZİNE 2 KM UZAKLIKTADIR.